مورچه |
|||
برچسب:, :: :: نويسنده : مهدیار
بوماردان : گل ها بدون ریشه گل فنجانی : تمام گیاه به همراه گل ها گل همیشه بهار : برگ گل های باز شده برنجاسف : خوشه های تازه و گل دار افسنتین : برگ و گل ها گل آفتابگردان : قسمت بالای آن گه گل کرده باشد اکلیل بوقیصی : گل ها زوفای خشک : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد رازیانه رومی : تخم های رسیده آس - مورد : میوه زرشک : میوه برسیه : سر گل ها هفت بند : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد بلوط : پوست بنفشه عطری : ریشه ها بنفشه سه رنگ : تمام گیاه بدون ریشه ها کنگر : برگ ها ناخنک : قسمت بالای گیاه خبازی صحرایی : برگ و ساق و گل های ساق گیاه خردل سیاه : تخم خردل سفید : تخم گل شب بو : گل هایش در اوایل ماه خطمی صورتی : برگ گل ها خلنگ : سرشاخه های گل دار با گل هایش شاه پسند وحشی : برگ ها و شاخه های گل دار ازگیل : میوه رسیده شوید : تخم گیاه که لازم است حتماً خشک شود رازیانه آبی : تخم بیدمشک : پوست شاخه های 4 ساله سرو کوهی : قسمت بالای شاخه ها تمشک جنگلی : برگ و گل گیاه اگر یافت شود و الا باید از میوه ی آن استفاده کرد غافث : تمام گیاه با گل هایش گندنای کوهی : برگ ها پس از پیدایش گل ها انجره : تمام گیاه با ریشه گل گندم : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد قنطریون عنبری : گل های کبود آن نوعی از بومادران : برگ های تازه و سرشاخه های بالایی که گل داده باشد کتان : تخم های رسیده برداشت و خشک شود زیره سیاه : تخم های رسیده برداشت و خشک شود کرفس : ریشه و برگ ها کشمش سیاه : میوه های انگوری پیچک : ریشه ها مرزنگوش : شاخه های گل دار به همراه گل هایش سدر : پوست آن که بیش از 4 سال از عمرش گذشته باشد و برای 1 تا 2 سال قابلیت ذخیره دارد سدر مسهل : میوه های رسیده و سیاه کاسنی صحرایی : تمام گیاه زمانیکه گل کرده باشد اوفاریقون : سرشاخه های گل دار
درباره وبلاگ به وبلاگ من خوش آمدید موضوعات نويسندگان |
|||
![]() |